Workshop

Workshop Duurzaam Inzetbaar: Toekomstbestendig werken

Veel organisaties werken aan duurzaam inzetbaarheid. Als je medewerkers vraagt hoe duurzaam inzetbaar ze zijn, komt er vaak niet zo’n concreet antwoord. De workshop Duurzaam inzetbaarheid (toekomstbestendig werken) maakt duurzaam inzetbaarheid inzichtelijk, bespreekbaar en beïnvloedbaar. Welke ontwikkelingen in je vakgebied veranderen je werk? Ben je fysiek en mentaal fit om je werk goed te kunnen blijven doen? Past het werk dat je doet (nog) goed bij je? Blijf je jezelf ontwikkelen?

Lekker blijven werken​

Ter voorbereiding op de workshop vullen de medewerkers een korte vragenlijst in over de manier waarop zij werken. Iedere deelnemer ontvangt een eigen Duurzaam inzetbaarheidsprofiel die we tijdens de workshop gebruiken.

De workshop start met inspiratie en voorbeelden over duurzame inzetbaarheid. Wat levert het op als je aan de slag gaat met je vitaliteit, werkvermogen en employability? Daarna pakken we de persoonlijke duurzame inzetbaarheidsprofielen erbij en maken de deelnemers een plan hoe ze hier invulling aan willen geven op hun werk.

Duurzame inzetbaarheid vergroten

Het resultaat: deelnemers kijken kritisch naar hun eigen duurzame inzetbaarheid. Ze zijn zich bewust van de eigen regie en dat helpt ze om écht dingen te veranderen die de duurzame inzetbaarheid vergroten.

In het kort

Tot 12 deelnemers
(ook digitaal)
1 of 2 sessies van 3 uur

(bijv. 09:30-12:30)

Vanaf €1.400,-

incl. trainingsmateriaal

In-company

(of digitaal)

Theorie & oefeningen
Deelnemers leggen hun doelen vast om duurzaam inzetbaar te worden en blijven
Vragenlijst
Vooraf vullen de deelnemers een vragenlijst in over hun veranderbereidheid, vitaliteit, employability en werkvermogen. Ze ontvangen hiervan een persoonlijk rapport.