Advies

De MonitorGroep werkt aan werkgeluk. Dat doen we door bij te dragen aan een prettige werkdruk, meer werken vanuit talenten, een positieve cultuurverandering, betere samenwerking, meer vertrouwen, betere communicatie, een passende stijl van leidinggeven en een betere werkomgeving.

Om dat te bereiken hebben we een uitgebreid aanbod van workshops en trainingen ontwikkeld. We werken daarbij volgens de principes van de positieve psychologie, appreciative inquiry en lean management.

Al onze presentaties, workshops en trainingen zijn gebaseerd op de vijf succesfactoren voor het verbeteren van de organisatie:

  1. Positieve benadering
  2. We houden het klein
  3. Onze workshops en trainingen geven energie
  4. Vanuit de kracht van de medewerkers
  5. Eerst meten dan doen

Overzicht van ons aanbod

Workshop Werkgeluk

In de workshop Werkgeluk leren de deelnemers hun eigen geluksbronnen te herkennen en krijgen ze inzicht in hun sterke punten. Ze oefenen in het geven van complimenten en leren op een positieve manier keuzes te maken in het werk.

Lees meer.

Workshop Duurzame inzetbaarheid

Duurzaam inzetbare medewerkers worden uitgedaagd en geïnspireerd door hun werk, ze zijn fysiek en mentaal fit, ze bewegen mee met veranderingen en werken actief aan hun persoonlijke ontwikkeling. In deze workshop gaan we in teams aan de slag met deze onderwerpen.

Lees meer over onze workshop duurzaam inzetbaar.

Workshop gezond blijven werken

Vitaal en gezond staan in deze workshop centraal. De deelnemers krijgen 50 tips om gezond te blijven werken en.. we gaan oefenen!

Lees meer over deze workshop.

Workshop cultuur

Gebrek aan openheid en waardering is vaak de oorzaak dat er een ‘onderstroom’ in de organisatie ontstaat. Medewerkers gaan klagen. Maar hoe doorbreek je dit?

Lees meer over onze cultuur workshop.

Workshop van werkdruk naar werkgeluk

Het traject ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ is een combinatie van twee workshops:
– Workshop 1: Nooit meer te druk
– Workshop 2: Werkgeluk

Lees meer over deze workshop.

Workshop nooit meer te druk

Timemanagement werkt niet meer. De workshop is gebaseerd op de bestseller Nooit meer te druk van Tony Crabbe. Het uitgangspunt is: we moeten leren accepteren dat we in deze tijd niet alles kunnen.

Lees meer over de workshop nooit meer te druk.