Workshops

Workshops voor meer werkgeluk

Wil je het werkplezier in je team of organisatie vergroten? Wil je aan de slag met een betere samenwerking in je team? Kan jullie organisatie een leuke energieke workshop gebruiken waarbij de medewerkers met nieuwe energie naar hun werkgeluk kunnen kijken? Onderstaand ons diverse aanbod aan workshops. Voor advies, neem contact op middels het onderstaande contactformulier. 

Aan de slag met de 8 van werkgeluk

Organiseer je een werkgeluk-event of wil je dat jullie medewerkers op individueel of op teamniveau aan de slag gaan met hun werkgeluk? Bekijk of onze werkgeluk workshops aansluiten bij jullie behoeften.

Aan de slag met werkdruk

We leven in tijden van een krappe arbeidsmarkt, veelvuldig consumeren, veel prikkels, veel 'moetjes' en een drukke e-mailbox. En het lijkt alleen maar drukker te worden. Dan is het de kunst om een gezonde balans toe te passen. De mens op één en zorgen voor elkaar, daar gaat het om in deze workshops.

Aan de slag met teamontwikkeling

Wij mensen zijn groepsdieren. Maar het is complex om op de juiste manier met elkaar samen te werken. Vier generaties onder één dak, elk met een andere behoefte en een andere conditionering. Ieder individu heeft een andere stijl van communiceren. In deze workshops leer je nog beter als een team te opereren. Samen aan de slag met teamontwikkeling.

Aan de slag met persoonlijk leiderschap

Ontwikkeling en werkgeluk begint bij jezelf. Start bij bewustwording. Wie ben je? Waar liggen je drijfveren? En je talenten? In deze workshops ga je aan de slag met zelfregie en zelfleiderschap. Vanuit zelfregie zul je zien dat je vanuit je eigen kwaliteiten beter gaat het samenwerken met collega's en je doelen kunt bereiken.
Met als eindresultaat: meer werkgeluk.

Aan de slag met vitaliteit

Je medewerker is het belangrijkste kapitaal. En daarom moeten we goed voor elkaar zorgen. Zeker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Tijdens deze workshops leer je beter in je vel te zitten en ga je aan de slag met belangrijke vragen zoals: wat zijn mijn 'energiegevers' en wat zijn mijn 'energietrekkers'.

Overige workshops

We hebben veel meer interessante workshops die ervoor zorgen dat organisaties en mensen groeien. Denk aan het thema 'sociale veiligheid', een groot topic tegenwoordig. Klik op de oranje button voor alle overige workshops.

Wil jij eens laagdrempelig kennis maken met ons en onze aanpak?

Vul hieronder je gegevens in en onze organisatiecoach neemt op een gewenst moment contact met je op! 

Yannick - Coach MonitorGroep