tevredenheid

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Tevreden en gelukkige medewerkers produceren 21% meer. Dat is een dag in de week! Ze zijn 37% minder ziek en blijven gemiddeld twee jaar langer bij de organisatie. Daarom wil je als organisatie natuurlijk goed weten en monitoren hoe het met de medewerkers gaat. Dat organiseer je gemakkelijk via ons medewerkersonderzoek. Eerst meten met een medewerkerstevredenheidsonderzoek, dan aan de slag met de resultaten.

Inhoud van de vragenlijst

We vinden het belangrijk dat het onderzoek energie geeft, daarom zijn onze vragen kort en positief geformuleerd. De adviesvragenlijst bevat stellingen over alle belangrijke HR-thema’s, maar ook vragen over bijvoorbeeld de algemene tevredenheid en Net Promotor Score.

Wij vinden het belangrijk dat de vragenlijst goed aansluit bij de thema’s die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Daarom helpen we je graag met het samenstellen van de vragenlijst. Via onze vragenlijstworkshop kan zelfs een heel projectteam meedenken over de inhoud van het onderzoek.

Waarmee kunnen we je helpen?

Vrijblijvend sparren

Bel ons gerust, onze onderzoekers vertellen je met plezier meer.

030 – 2887 558

Online kennismaking inplannen

Mail voor het inplannen van een vrijblijvende online kennismaking/demo naar:

info@monitorgroep.nl

Vrijblijvend voorstel

Met plezier maken we een voorstel voor jouw organisatie afgestemd op jullie wensen.

Stuur mij een brochure

Ik ontvang graag een brochure over het medewerkersonderzoek.

  Een onderzoek dat past bij jouw organisatie

  Wij vinden het belangrijk dat het onderzoek goed aansluit bij de behoefte van jouw organisatie. Daarom bespreken we eerst hoe het gaat met je organisatie: Welke thema’s zijn belangrijk op dit moment of staan op de HR-agenda? Wat is de cultuur en wat wil je hiervan in het onderzoek terug laten komen? Zijn er onlangs grote veranderingen geweest? Zijn er aandachtspunten per team of afdeling? Daarmee komen we tot een onderzoek dat aansluit bij jouw organisatie.

  Via onze online vragenselectietool kiezen maak jij of maakt een projectgroep vanuit jullie organisatie een voorselectie van vragen. Vervolgens bespreken we jullie selectie via een workshop met de projectgroep op door of door gewoon even te bellen.

  Vervolgens nemen we de planning door en stemmen we de promotie van het medewerkerstevredenheidsonderzoek af op de organisatie: e-mail, promotiekaarten, een leuk filmpje of een kick-off, we hebben het allemaal.

  Via MijnMonitor – ons online dashboard – kun je veilig je e-mailadressen aanleveren. Tijdens het onderzoek volg je er live de respons. Zo kun je gericht kijken welke teams of afdelingen dat extra zetje nodig hebben om een goede respons te halen. Na het tevredenheidsonderzoek vind je er ook alle resultaten overzichtelijk bij elkaar. Zo heb je alle informatie veilig en op één plek.

  Draaiboek

  Alle stappen overzichtelijk op een rij.

  Online vragenboek

  Kies de beste vragen

  Respons

  Gemiddeld halen we 83%

  (Gratis) Promotiemateriaal

  Posters, banners of een filmpje

  Resultaten

  Vergelijking met vorige meting, benchmark (NL) en/of je sector

  Presentaties

  Voor directie, teams of medewerkers

  Follow-up

  Kies voor een energieke verbeterworkshop

  "Hoeveel vragen moet ik stellen?"

  Dat is een vraag die ik vaak krijg. Bij een kort MTO (pulse) gaan we uit van zo’n 25 vragen, bij een basis onderzoek van 50 vragen en bij een compleet MTO van zo’n 75 vragen. Voor alle drie valt wat te zeggen. Wil je weten welk aantal vragen bij jouw organisatie past? Klik hier voor meer informatie.

  Of wil je even sparren over welk type onderzoek het beste past bij jouw organisatie? Dan denk ik graag met je mee! Bel 030-2887558 of mail naar info@monitorgroep.nl voor een vrijblijvende online afspraak.

  Jeroen Bakker, Senior Onderzoeker

  4 soorten onderzoek

  Basis

  Hiermee meet je de belangrijkste thema’s binnen je organisatie én maak je verbeterstappen.

  Doorlooptijd

  3-4 weken

  Aantal vragen

  Ca. 50 vragen

  Invultijd

  8 minuten

  Thema's (gemiddeld)

  5-10 thema's

  Advies bij de vragenlijst

  Inclusief

  Rapportage

  Online + rapport

  Presentatie

  Optie

  Compleet

  Krijg een volledig beeld van alle thema’s binnen je organisatie en kies jouw verbetertraject.

  Doorlooptijd

  4-6 weken

  Aantal vragen

  Ca. 75 vragen

  Doorlooptijd

  4-6 weken

  Invultijd

  10-15 minuten

  Thema's (gemiddeld)

  15-25 thema's

  Advies bij de vragenlijst

  Workshop

  Rapportage

  Online + rapport

  Presentatie

  Inclusief