Over ons

Het team

Wij krijgen energie van het mooier maken van organisaties. We vinden het geweldig als medewerkers actief aan de slag gaan om het werkplezier te vergroten. Onze onderzoeken, workshops en adviezen helpen hierbij. We moedigen organisaties aan om hun sterke punten te koesteren en verbeterpunten op te pakken. Daarmee vergroten we het werkplezier in organisaties. Gelukkige medewerkers blijven langer bij de organisatie (grotere loyaliteit), zijn 37% minder ziek en produceren 21% meer dan niet gelukkige collega’s.

Werken bij

Heb jij ook een passie voor werkgeluk?

Naast het onderzoek doen, hebben we al veel organisaties geholpen met het verbeteren van hun organisatie. Deze ervaring delen we graag! Zo kunnen we ook jouw organisatie helpen om verder te ontwikkelen. Natuurlijk gebruik we daarbij de verbeterkracht die al in je organisatie aanwezig is. Medewerkers hebben daar immers vaak goede en praktische ideeën over. Op een positieve, leuke manier gaan de medewerkers in onze workshops aan de slag om hun organisatie te verbeteren en hun werkplezier te vergroten.

Sanne Reusch

Onderzoeker

Jeroen Bakker

Onderzoeker

Jonas Veldhoen

Onderzoeker & Developer

Liza Hulshof

Onderzoeker

Arie Pieter Veldhoen

Aanvoerder | Coach Werkgeluk

Janneke van den Berg

Adviseur Werken met Aandacht

Jodi Wesselink

Marketeer & Onderzoeker

Carlijn Stam

Onderzoeker

Yannick - Coach MonitorGroep

Yannick van der Veen

Organisatiecoach

Nynke Schouten

Ondersteuner onderzoek

Noëlle Koot

Ondersteuner onderzoek

Isabelle Vink

Ondersteuner onderzoek

Puck Rikmenspoel

Ondersteuner onderzoek

Lucy Scharloo

Sterken punten coach

Onno Hamburger

Coach Werkgeluk

Samenwerkingspartners

Om organisaties optimaal vooruit te helpen, te blijven vernieuwen, kennis te verbreden én omdat we er blij van worden, werken we samen met de volgende partners. 

Tanja Groenwegen

Coach/trainer Werkgeluk

Sanne Quint

HR Expert

Nienke Douma

Coach werkgeluk

Juul van den Boomen

Expert teamvorming

Joriene Beks

Psychologische Veiligheid expert

Daniëlle Steffens

Communicatiestrateeg & Presentatrice

Leon Schaepkens

Psycholoog & werkdruk expert

Doreen van der Pols

HR Expert

Hans van der Loo

Psychologische Veiligheid expert

Waar wij in geloven

Het is onze ambitie om het werk van één miljoen mensen leuker te maken. Dat doen we door bij te dragen aan meer werkgeluk, minder werkdruk, een positieve cultuurverandering, betere samenwerking, meer vertrouwen, betere communicatie, een passende stijl van leidinggeven en een betere werkomgeving.

We beginnen met medewerkersonderzoeken. Van daaruit kijken we waar de belangrijkste verbeteringen liggen. En die pakken we op, samen met jou. Met een verbetertraject, met workshops, met besprekingen en met energieke plannen die écht worden uitgevoerd.

Wij geloven erin dat elke verandering of verbetering begint met meten. We meten door medewerkers de juiste vragen te stellen en te luisteren. Vervolgens gebruiken we hun feedback, de resultaten van de meting, als startpunt voor het gesprek. Open en eerlijk.

We geloven ook dat positieve psychologie en werkgeluk meer aandacht mogen krijgen.
Omdat gelukkige medewerkers nu eenmaal beter presteren.
Iedereen kan nadenken over zijn werkgeluk.
Iedereen heeft sterke punten.
En iedereen kan iets leren.

Voor wie wij werken

Hieronder vind je al onze klanten, geordend per branche. Klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,6. Daarom laten we met trots zien voor wie we werken.

Klantverhalen & referenties

Hieronder lees je een aantal verhalen over projecten die wij voor onze klanten verzorgd hebben. Je leest welk onderzoek we hebben gedaan, wat de uitkomsten waren en hoe we hier samen mee aan de slag zijn gegaan.