Over werkgeluk gesproken
Over Werkgeluk Gesproken

Een gesprek over geluk

Je werkt heel wat uren samen met je team. Maar hoe vaak praten jullie écht met elkaar? Bijvoorbeeld over je werkgeluk? 

Daarom hebben we een fijne set gesprekskaarten ontwikkeld: het startpunt van een goed gesprek. Wat blij maakt in je werk? Welke werkzaamheden kunnen jullie missen als kiespijn? Wat vinden jullie belangrijk voor fijn samenwerken? Start het gesprek en kom meer te weten over elkaar en over jullie werkgeluk. Buiten dat het leuk is om met je team te praten over werkgeluk, levert het jullie team ook nog eens wat moois op: begrip, verbinding en plezier!

Over de praatkaarten

De kaartenset ‘Over werkgeluk gesproken’ bevat vragen over alle factoren uit de 8 van werkgeluk. Het geeft jullie een mooi startpunt om samen met je collega’s/teamleden in gesprek te gaan. 

De vorm van het gesprek kun je zelf bepalen: met je team om tafel waarbij iemand het gesprek begeleid of in duo’s enkele kaarten bespreken tijdens een lunchwandeling. 

Inhoud

  • 32 kaarten over de ‘ik-kant’ 
    8x plezier, 8x voldoening,
    8x competentie, 8x autonomie.
  • 32 kaarten over de ‘wij-kant’
    8x vertrouwen, 8x verbinding,
    8x zingeving, 8x waardering.

Gesprekskaartenset werkgeluk

Gelukkig: Voor jouw team

Iedereen kan in gesprek over werkgeluk. De gesprekskaarten ‘Over werkgeluk gesproken’ vormen een mooi startpunt! 

15 - 60 minuten

Kies zelf hoeveel tijd je in gesprek gaat. Een diep gesprek van 1 uur is mooi, maar ieder teamoverleg starten met een kort geluksgesprek over 15 minuten kan natuurlijk ook!

Bestel je kaartenset

Een set gesprekskaarten ‘Over werkgeluk gesproken’ bestel je voor 20,-.

In-company

Kies een plek waar je fijn  met elkaar in gesprek kunt. Dit kan op kantoor, maar je kunt er ook een inspirerende ruimte voor huren. Of: wat denk je van een wandelgesprek waarbij je al lopend in tweetallen wat kaarten bespreekt met je collega’s?

Theorie

De vragen op de kaarten zijn verdeeld over de 8 factoren van werkgeluk. Hierin komen de ik-kant en de wij-kant dus aan bod. 

Lees meer over de 8 van werkgeluk

Bestellen?

Mail voor het bestellen van jouw set(s) gesprekskaarten:

info@monitorgroep.nl