MijnMonitor

Al je bestanden op één plek

Al je bestanden op één plek

Mammoet Road Cargo

MijnMonitor

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je onderzoek tot een daverend succes te maken. Met de bestanden op deze pagina kun je gemakkelijk en veilig je onderzoek vormgeven, in gang zetten en kun je live de voortgang volgen. Na het onderzoek publiceren we hier ook de resultaten. Ook de resultaten van eerdere onderzoeken vind je terug op deze pagina.

Om je onderzoek te starten zijn er nog drie kleine stappen nodig. Deze vind je hieronder, onder het kopje ‘Voor het onderzoek’. Voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen.

Veel succes met het werken aan werkgeluk!

030 – 2887558

jbakker@monitorgroep.nl

Je contactpersoon

Jeroen Bakker | Onderzoeker

Voor het onderzoek

Voordat we beginnen aan jullie onderzoek hebben we wat gegevens nodig. Hieronder vind je de verwerkersovereenkomst, zodat we AVG-proof kunnen werken en kun je veilig de contactgegevens aanleveren. 

Bekijk hier het globale
verloop van het onderzoek.

2. Onderzoek samenstellen

Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen. Daarom bieden we in ons vragenboek een voorselectie van wat wij denken dat goede vragen zijn om te stellen. Kies een klein groepje mensen die meebeslissen over de vragenlijst. Via onze vragenselectietool kan dit groepje per persoon aangeven welke vragen hij/zij in de vragenlijst terug wil zien. In een workshop bespreken we de resultaten hiervan en bepalen we de uiteindelijke vragenlijst.  

Welke vragen moet je kiezen?
En hoeveel? Bekijk onze tips bij het selecteren van de vragen voor jouw onderzoek.

3. Onderzoek aankondigen

Het is fijn als je onderzoek door zoveel mogelijk mensen wordt ingevuld. Daar biedt de MonitorGroep verschillende tools voor aan. Sommige tools zijn zelfs gratis. Kijk hieronder wat je allemaal kunt gebruiken om de respons van je onderzoek te verhogen!

Promotiematerialen?

Met leuke posters, kaarten of banners vergroot je heel makkelijk het draagvlak voor het onderzoek. Klik hieronder voor onze promotiematerialen.

Vooraankondiging

Heb je wat hulp nodig om het onderzoek intern aan te kondigen? Download dan hieronder een aantal voorbeelden van teksten die je kunt gebruiken.

Filmpje?

Veel organisaties kiezen voor een aankondiging met een filmpje. We passen het filmpje aan met jullie logo en startdatum. Dit helpt de respons te verhogen! Een voorbeeld:

Tijdens het onderzoek

Tijdens het onderzoek zie je hier de live respons.

Na het onderzoek

Welke resultaten deel je met wie?

Medewerkers Directie Bestuur OR Teamleiders
Totaalrapport
Toelichtingenrapport
Groepsrapporten
Presentatie
Workshop

Infographic?

Wil je snel de eerste (of de belangrijkste) resultaten van het onderzoek delen met de medewerkers? Dan kun je kiezen voor een infographic. Daarmee maak je in één oogopslag de belangrijkste resultaten inzichtelijk.

Je rapporten

Hieronder vind je de resultaten van het medewerkersonderzoek.
Klik op het > icoon achter het onderzoek om de rapporten weer te geven.

Resultaten medewerkersonderzoek 2022

Algemeen rapport
Teamrapporten
[Rapportcategorie]
[Rapportcategorie]
[Rapportcategorie]

Resultaten medewerkersonderzoek [JAAR]

Algemeen rapport
Teamrapporten
[Rapportcategorie]
[Rapportcategorie]
[Rapportcategorie]

Aan de slag met de resultaten

Het onderzoek krijgt pas écht meerwaarde als je de resultaten omzet naar verbeteringen in de organisatie. In onze brochure geven we een overzicht van de mogelijkheden om op een positieve manier met de medewerkers aan de slag te gaan met de resultaten van het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan een Verbeterworkshop, zoals in het filmpje hiernaast.