week van het werkgeluk

Week van het Werkgeluk

Van 23 t/m 27 september 2024 vindt de Week van het Werkgeluk plaats! In deze week wordt er extraveel aandacht gegeven aan het werkgeluk van werkend Nederland. Een fantastisch mooie kans om als werkgever hierop in te spelen. Volgens ons is werkgeluk de sleutel naar meer verbondenheid en vitaliteit. En daar kunnen we met zijn allen geen genoeg van krijgen, toch?

Op deze pagina nemen we jullie graag mee wat wij in deze week voor jullie kunnen betekenen. Net als elk jaar mogen we ook dit jaar weer met trots zeggen dat we initiatiefnemer zijn van het Nationaal Werkgeluk Onderzoek. 

De MonitorGroep biedt daarnaast diverse mogelijkheden om  online of op locatie aandacht te besteden aan dit onderwerp.   Denk aan workshops, webinars en inspiratiesessies.   

Bekijk hier hoe we jullie kunnen helpen

Boek één van onze Werkgeluk Workshop

Hebben jullie de behoefte aan een losse workshop passend bij jullie event? Kies uit ons diverse aanbod van werkgeluk workshops-aanbod. Workshops die goed passen bij een werkgeluk-event of om mee aan de slag te gaan met je team.  

En deze 600 prachtige organisaties gingen jullie voor

Nieuwsgierig naar ons
Nationaal Werkgeluk Onderzoek?

Het Nationaal Werkgeluk Onderzoek wordt door ons uitgevoerd in samenwerking met de Werkgeluk Academy.


En nóg meer inspiratie

Advies nodig? Wij denken graag met je mee!

Zijn jullie van plan om een leuk werkgeluk-event te organiseren? Wij helpen jullie graag! Vul hieronder je gegevens in en onze organisatiecoach neemt op een gewenst moment contact met je op

Yannick - Coach MonitorGroep

Waarom met ons samenwerken?

We hebben met meer dan 600 organisaties samengewerkt in bijna alle sectoren. 

We ontzorgen jullie met onze digitale middelen, maar geloven dat – in een wereld waar het gaat over mensen – onze mensgeorienteerde aanpak het beste werkt. Dat betekent dat er voor jullie een dedicated coach klaar staat om jullie te helpen jullie behoeftes en wensen te vervullen. 

We hebben voor alle thema’s waar jullie mee aan de slag willen kennisexperts, trainers en facilitators beschikbaar. 

Als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook!