Workshop

Workshop Beoordelen

Terwijl organisaties vernieuwen en veranderen, heeft de beoordeling vaak nog een ‘klassieke’ vorm. Zoekt jouw organisatie naar een nieuwe vorm van beoordelen, maar is nog onbekend hoe dit eruit moet zien? Tijdens deze workshop zoeken de deelnemers naar manieren van beoordelen die beter aansluiten bij de organisatie. 

Een methode á la nu

Waar organisaties onderwerpen als persoonlijke groei, kwaliteiten, talenten en passie voorop stellen, is dit vaak in de beoordelingsmethode nog niet zo sterk verankerd: ‘We willen een andere vorm van beoordelen, maar weten nog niet hoe.’

Deelnemers van de workshop Beoordelen gaan de ‘hoe’ verder ontdekken. Samen met de deelnemers verkennen we de mogelijkheden en wensen voor het nieuwe beoordelen. We bespreken de randvoorwaarden, belemmeringen, voordelen, ervaringen uit andere organisaties en kijken naar vormen van beoordelen en de sterke punten filosofie.

Visie voor jouw organisatie

Het resultaat van de workshop is een visie op beoordelen die past bij je organisatie. Het is een startpunt van waaruit je organisatie concrete stappen naar een nieuwe vorm van beoordeling kan maken.

In het kort

Tot 20 deelnemers

bij voorkeur HR-manager(s) en leidinggevenden

3 uur

(bijv. 09:30-12:30)

Vanaf €1.350,-

incl. trainingsmateriaal

In-company

(of digitaal)

Theorie & oefeningen

Spel, oefeningen en praktijkvoorbeelden van beoordelen op een andere/nieuwe manier

Vragenlijst

de deelnemers vullen een formulier in waarin zij hun visie op de beoordeling aangeven. OF: een vragenlijst voor alle medewerkers over de wensen en ervaringen met beoordeling