Complimenten

Complimenten maken blij. En complimenten geven is leuk. Toch vergeten we in de praktijk nog wel eens om onze waardering uit te spreken naar elkaar. In deze module faciliteer je het uitdelen van complimenten

In de vragenlijst krijgen medewerkers de kans om een compliment uit te delen aan iemand in de organisatie die een compliment verdient. Dit kan een collega zijn, de directie of een hele afdeling. De MonitorGroep zorgt ervoor dat de kaarten gedrukt en bij jullie geleverd worden. 

Hieronder vind je het huidige aanbod van ComplimentenKaarten. Je kunt ervoor kiezen om één soort aan iedereen die een compliment krijgt te geven, of je kiest ervoor om verschillende soorten door elkaar te gebruiken zodat iemand met meerdere complimenten niet twee keer dezelfde kaart krijgt. Of je kiest ze allemaal en we verdelen ze random over de complimentontvangers, alle kaarten zijn namelijk even duur. 

In principe heeft een compliment een maximum van 600 tekens. Mocht je nou een andere foto willen of grotere complimenten, dan kunnen we met onze inhouse designer maatwerk verzorgen. Vraag ons naar de prijzen!