Feedback
360 graden feedback

360 Graden feedback

Feedback doet groeien

Directeur, manager of medewerker? Het maakt niet uit wat je doet, maar voor alle rollen geldt: feedback doet groeien.  Met onze 360° feedback faciliteren we het geven en ontvangen van feedback. Makkelijk, persoonlijk en met aandacht voor persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.

Via dit onderzoek nodig je collega’s, leidinggevenden of de mensen aan wie je leiding geeft uit om feedback te geven over je manier van werken, dingen die goed gaan en dingen waarin je kunt verbeteren. Je krijgt de feedback terug in een persoonlijk rapport en daarmee zie je op welke punten je verder kunt groeien. Zo haal je het beste in elkaar naar boven.

Inhoud 360⁰ feedback

Met onze 360⁰ feedback vraagt u gericht om feedback over uw functioneren aan mensen in uw (werk)omgeving, zoals leidinggevenden, medewerkers en klanten.

De feedback wordt gegeven over competenties die in uw functie belangrijk zijn. Ook geven uw feedbackers aan welke punten zij krachtig vinden aan uw functioneren en op welke punten u zich verder kunt ontwikkelen.

Het resultaat is een rapport met een samenvatting van de beoordelingen over uw competenties. U krijgt daarbij handvatten aangereikt om aan het werk te gaan met uw professionele ontwikkeling.

Persoonlijke coaching

De feedback helpt u om te reflecteren op uw eigen gedrag en uw persoonlijke effectiviteit. Zo kunt u nog beter gebruik maken van uw talenten, succesvoller werken en de samenwerking of uw leiderschap verbeteren. Vindt u het fijn om na de feedbackronde verder gecoacht te worden om de persoonlijke effectiviteit te optimaliseren? Dat kan!

Meer weten over 360⁰ feedback?

Inhoud 360⁰ feedback

Janneke van den Berg
Adviseur gelukkig werken
030 – 2887 558