Workshop

Workshop Leidinggeven aan Werkgeluk

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol in het creeren van een werkgelukkige-omgeving. De vraag is: Hoe kan je hier als leidinggevende op sturen?  In deze workshop worden leidinggevenden meegenomen worden in ons model de 8-van-werkgeluk en krijgen zij handvaten om mee aan de slag te gaan. 

In deze workshop

In deze workshop kijken leidinggevenden naar hun rol in het ontstaan van werkgeluk. Het resultaat werkt twee kanten op: leidinggevenden krijgen de tools en handvaten voor het creëren van een gunstig klimaat voor de groei van werkgeluk. Aan de andere kant: wat doet het met je eigen gevoel van zingeving als je bedenkt dat een directe bijdrage levert aan het werkgeluk in jouw team? Deze workshop is dus echt de moeite waard voor leidinggevenden.

Resultaat van de workshop

Leidinggevenden krijgen praktische handvaten om direct mee te nemen de werkvloer op. Deze workshop staat in het teken van een deel theorie; maar bied daarnaast de kans om aan de slag te gaan met de deelnemers zijn of haar praktijkervaring. Met als resultaat meer zelfbewustzijn en zelfreflectie waardoor je effectiever handelt vanuit jouw eigen kernwaarden en overtuigingen. Waardoor jij gaat groeien naar meer mensgericht leiderschap, wat uiteindelijk meer werkgeluk oplevert voor jou en voor jouw teamleden.

Verder in de workshop

  • Introductie op het model de 8 van werkgeluk (MonitorGroep)
  • Leidinggeven in Werkgeluk
  • Positieve Psychologie
  • Vertrouwen en leiderschap
  • Waarderen en leiderschap
  • Verbinding en leiderschap

In het kort

Tot 12 deelnemers
(ook digitaal)
3 uur

(bijv. 09:30-12:30)

€1.400,-

incl. trainingsmateriaal

In-company

(of digitaal)

Theorie & oefeningen

deelnemers werken aan een persoonlijke geluksposter

Vragenlijst

Vooraf vullen de deelnemers een vragenlijst in over hun manier van leidinggeven en praktische voorbeelden uit de praktijk.