workshops VOOR MEER WERKGELUK

Wil je het werkplezier in je team of organisatie vergroten? Dan houd je maar een vraag over: met welke workshop begin je?

Duurzaam inzetbaar:
Toekomstbestendigwerken

De workshop Duurzaam inzetbaarheid (toekomstbestendig werken) maakt duurzaam inzetbaarheid inzichtelijk, bespreekbaar en beïnvloedbaar.

medewerkerstevredenheidsonderzoek, tevredenheidsonderzoek

Duoworkshop: Van werkdruk naar werkgeluk

Als je fulltime werkt, werk je in je leven ongeveer 83.000 uur. Dan is het prettig als je die uren met plezier doorbrengt. Goed nieuws: je hebt invloed op je eigen werkgeluk.

Feedback & Waarderen: Feedback met gebak

Weinig mensen hebben ‘feedback geven’ als favoriete bezigheid, dus schuift het vaak omlaag op de to-do-lijst. Na het uitstellen van feedback komt het moment waarop we aanvoelen: nu is het eigenlijk al te lang geleden om er nog over te beginnen. Oké, dan zeg ik het de volgende keer wel.

Organisatie-ontwikkeling: Ideeënfabriek

In deze workshop gaan we in korte tijd aan de slag met een verbeterthema in de organisatie. Het doel is om verbeterideeën te verzamelen en de beste twee ideeën uit te werken in een verbeterplan.

Lees verder »

Beoordelen:
Een methode anno nu

Terwijl organisaties vernieuwen en veranderen, heeft de beoordeling vaak nog een ‘klassieke’ vorm. Zoekt jouw organisatie naar een nieuwe vorm van beoordelen, maar is nog onbekend hoe dit eruit moet zien? Tijdens deze workshop zoeken de deelnemers naar manieren van beoordelen die beter aansluiten bij de organisatie. 

Lees verder »

Persoonlijkheid:
Werken vanuit je drijfveren

Tijdens deze workshop leren de deelnemers zichzelf beter kennen, maar ook hun collega’s. Centraal staat de vraag: Welke keuzes maak jij in je werk die je werkgeluk positief beïnvloeden?