Teambuilding

Teambuilding: WERKGELUK + TEAMUITJE

Leren & samen iets leuks doen

‘s Ochtends iets leren over werkgeluk en ‘s middags samen iets leuks doen? De ideale combinatie om met je team de verbinding te versterken. Een teamuitje waarbij je elkaar op een ontspannen manier beter leert kennen: onze workshop over werkgeluk in combinatie met een van de volgende teambuildingsactiviteiten. De locatie stemmen we met je af.  

Het perfecte (team)plaatje

Vastleggen van geluk
Gelukkige momenten vastleggen. De hond, vakantie, de kinderen: thuis ‘kieken’ we wat af. Als je bedenkt hoeveel tijd van je leven je aan werk en met je collega’s besteedt, is het bijzonder dat het maken van foto’s in de werkomgeving minder gebruikelijk is. Een jarige collega, een mooie overwinning, iets waar je trots op bent. Tijdens deze workshop leert Rein Rijke (topfotograaf) je hoe je het perfecte plaatje maakt. Je hebt geen geavanceerde camera’s nodig: je leert mooie foto’s maken met je eigen mobiele telefoon. En wie weet hangt het perfecte plaatje straks boven jouw bureau.

Sporten voor werkgeluk

Werkgeluk Workout
Vitaliteitscoach Wim Ummels brengt jouw team in beweging! Hij heeft een mooi bewegingsprogramma voor jou en je team klaarliggen. Moet je daarvoor in topconditie zijn? Nee, zeker niet. Bij mooi weer neemt Wim jullie lekker mee naar buiten en mocht het de weergoden minder gunstig gezind zin, kan het ook binnen in een wat grotere ruimte.  Kies met Wim je eigen niveau van inspanning, van wandelen in het groen tot stevige spieroefeningen en een intervaltraining. 

Suppen met je team

Samen lekker suppen
Nog zo’n activiteit waarbij je met je team lekker sportief bezig bent: Peddelsurfen ofwel ‘suppen’. Met jullie SUP-boards peddelen jullie je voort met een peddel. Intensief? Dat is maar net waar je voor kiest, je kunt er een full-body workout van maken, maar samen ontspannen peddelen is natuurlijk ook goed!

Teamspel op maat

Geluk delen
De MonitorGroep heeft een groot aantal teamspellen beschikbaar die je kunt spelen met je team. Bijvoorbeeld het spel ‘Goud’ waarbij prikkelende vragen de teamleden inzicht geven in de ambities van ieder teamlid. Het spelen van zo’n spel is een mooie afsluitende activiteit na een workshop. Bij het spelen van het spel leren collega’s elkaar beter kennen. Wij leggen het spel uit, begeleiden het spelverloop en na afloop is het gespeelde spel voor jullie. 

Jouw programma van leren & doen

Zie je een leuke teambuildingsactiviteit in combinatie met de workshop Werkgeluk voor je eigen team? 

Neem dan contact op met Xandra Olivier. Ze denkt graag met je mee over de invulling van jullie leuke en leerzame dagprogramma.

Mail naar info@monitorgroep.nl of bel Xandra Olivier via 030 – 2887 558.