Webinars over HR en Werkgeluk

Onder de titel HR-Proeverij organiseren we regelmatig webinars en bijeenkomsten over actuele HR-onderwerpen. De webinars worden gegeven door de MonitorGroep of door specialisten uit ons netwerk. Kies zelf de webinars die je aanspreken. Hieronder vind je de agenda voor de komende periode.

Op 5 oktober delen Joriene Beks en Hans van der Loo hun kennis over psychologische veiligheid. We laten je ook zien hoe je kunt meten hoe veilig het in jouw organisatie is.

Op 28 oktober gaat Onno Hamburger in op je eigen invloed op je werkgeluk en wat leidinggevenden kunnen toevoegen. 

Vorige webinars
Arie Pieter Veldhoen trapte de HR-Proeverij af met een webinar over het effect van je stijl leidinggeven op werkgeluk. Daarin deelde hij resultaten uit het Nationaal Werkgeluk Onderzoek waarin dit keer speciale aandacht was voor leidinggeven.

 

Informatie & Inspiratie

Blijf op de hoogte van interessante ontwikkelingen en trends op het gebied van HR en werkgeluk.

Voor wie?

De HR-Proeverij is interessant voor leidinggevenden, HR-Managers en iedereen die graag werkt aan werkgeluk.

Bevlogen sprekers

De webinars worden gegeven door bevlogen sprekers die graag alle in's en out's met je delen.

Iedere maand, online

Geen zware kost: de webinars duren 1,5 uur. Ze bestaan uit een presentatie én een praktisch deel, bijvoorbeeld ervaringen delen in break-out rooms, opinievorming volgens de 1, 2, 4 methode etc.

HR-Proeverij: de aankomende webinars

De invloed van leidinggeven op werkgeluk

Hoe staat het met het werkgeluk in Nederland? Welke impact heeft de stijl van leidinggeven op het werkgeluk? Is er een ideale stijl van leidinggeven?
Tijdens dit webinar deelt Arie Pieter Veldhoen de belangrijkste trends en ontwikkelingen uit het Nationaal Werkgeluk Onderzoek en de acht factoren van werkgeluk. 

Dit webinar was op
23 september

Spreker
Arie Pieter Veldhoen,
aanvoerder van de MonitorGroep

 

Ken jezelf als begin van werkgeluk

Werkgeluk is voor iedereen anders. Welke rol speelt je persoonlijkheid daarin? Onno Hamburger onderzocht de effecten van ‘eigen regie’ op het werkgeluk en deelt in dit webinar de nieuwste inzichten op het gebied van werkgeluk.  

Wanneer
28 oktober – 15.00-16.30

Spreker
Onno Hamburger,
gepassioneerd werkgeluk expert,
auteur & oprichter Gelukkig Werken Nederland

Inschrijving
Gratis, er is plek voor 25 deelnemers

psychologische veiligheid

Psychologische veiligheid als basis voor een teamprestatie

Als mensen niet zichzelf kunnen zijn op het werk, dan heeft dat grote impact. In dit webinar nemen Joriene Beks en Hans van der Loo je mee in de wereld van psychologische veiligheid in teams en organisaties.  

Wanneer
5 oktober – 14.30-16.00

Sprekers
Joriene Beks
Hans van der Loo

Inschrijving
Gratis, er is plek voor 25 deelnemers

Schrijf je in voor de HR-Proeverij online!

We zien je graag bij de webinars! Deelname is beperkt verzeker je van een plekje door je alvast in te schrijven. Deelname aan de webinars is gratis.  Na inschrijven verheugen we ons op je aanwezigheid. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, horen we het graag. Dan maken we iemand anders blij met jouw plek.

Ja, ik schrijf mij in voor de volgende webinar(s)

    INSCHRIJING GESLOTEN – De invloed van leidinggeven op werkgeluk – 23 septemberINSCHRIJVING GESLOTEN – Psychologische veiligheid als basis voor een teamprestatie – 5 oktoberKen jezelf als begin van werkgeluk – 28 oktober

    * Je e-mailadres hebben we nodig om je inschrijving te bevestigen.