Workshop
presentatie presenteren

Workshop Train-the-trainer: Leren van elkaar

Ben je leidinggevende en kriebelt het om met je afdeling of team aan de slag te gaan met de resultaten van jouw groep? Wil je voor jouw team of afdeling een verbeterworkshop organiseren en een beetje geholpen worden in hoe je dit op een positieve en effectieve manier aanpakt? De train de trainer workshop van de MonitorGroep helpt je op weg!

Leren & proberen

In de train de trainer workshop leren de leidinggevenden in je organisatie om zelf met het eigen team aan de slag te gaan met de resultaten uit het medewerkersonderzoek. Tijdens de workshop leer je effectieve werkvormen en tips voor het op gang brengen van een dialoog met de medewerkers over relevante onderwerpen. Hoe nodig je uit tot een ‘leerstand’ in plaats van weerstand bij de medewerkers? Eerst oefenen en daarna zelf doen.

Klaar voor de start?!

Een geslaagde verbeterworkshop heeft veel impact en helpt om in teams/afdelingen succesvol te verbeteren. Aan het einde van onze workshop train de trainer heb je structuur en houvast om zelf een verbeterworkshop te organiseren. De training is praktisch opgezet en gericht op het bereiken van mooie resultaten met uw team of afdeling.

In het kort

Tot 12 deelnemers

(ook digitaal)

3 uur

(bijv. 09:30-12:30)

Vanaf €1.750,

incl. trainingsmateriaal

In-company

(of digitaal)

Theorie & oefeningen

terugkoppeling van de hoofdlijnen uit het onderzoek. Brainstorm carrousel. Pitchen. Verbeterplannen maken.

Vragenlijst

Evaluatieworkshop: evalueren, tips & tricks voor verdere verbetering. Een waardevolle volgende stap, voor nog meer impact!