Voor de gelukkigste bedrijven van Nederland

En zij die dat willen worden

Werken aan werkgeluk bij de MonitorGroep

Steeds meer organisaties ervaren dat werkgeluk zorgt voor meer betrokkenheid, efficiënter werken, minder verloop en een lager ziekteverzuim. De MonitorGroep maakt werkgeluk concreet met een praktische aanpak van meten én verbeteren.

Meten vormt bij ons al 20 jaar de basis. Met ons gefundeerde model – de acht van werkgeluk – doen we betrouwbare medewerkersonderzoeken. Daarna gaan samen aan de slag om het werkgeluk te vergroten, met inspirerende workshops of een energiek verbetertraject.

Werkgeluk in cijfers

0
Gemiddeld geven we in Nederland een 7,2 voor ons werkgeluk. Dat is internationaal gezien hoog. Maar er blijft een uitdaging: bijna een kwart van de Nederlanders geeft een 6 of lager.
0
Na 8,2 jaar wisselen we (gemiddeld) van baan. De belangrijkste reden om van baan de veranderen is doorgroeien.
0 %
Met een gezonde werkdruk presteer je meer en heb je meer werkplezier. Het wordt gevaarlijk als de werkdruk té lang te hoog is. Een op de vijf mensen heeft een hoge werkdruk en heeft er ook last van.

Gelukkige organisaties en medewerkers

Het is onze ambitie om het werk van één miljoen mensen leuker te maken. We zijn hard op weg en werken inmiddels voor ruim 500 organisaties. Opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening met een 8,6. Onze klanten verbeteren iedere dag: door te werken aan goed werkgeverschap vergroten zij het werkplezier en geluk op de werkvloer.
Daar worden wij gelukkig van. 

Advies: aan de slag met werkgeluk

Follow-up

Na het onderzoek wil je aan de slag met de resultaten. Daar helpen we je graag bij met ons advies. Dat doen we op een manier die past bij jouw organisatie: een compleet adviestraject of een aantal workshops over thema’s die voor jullie belangrijk zijn.

Thema workshops

Wil je zelf een leerzaam en plezierig traject samenstellen (ook als je geen medewerkersonderzoek heb gedaan)? Kies dan de workshops uit die passen bij jouw organisatie of team. Alle workshops brengen een gezonde dosis positiviteit en inspiratie met zich mee.

Verbetertraject

Het verbeteren na het onderzoek gaat het best in drie stappen: 

  1. Het delen van de resultaten
  2. Aan de slag met de thema’s
  3. Blijven verbeteren. 

In elk van deze stappen bieden we advies en support.

Meer weten?

Onze enthousiaste onderzoekers vertellen je graag meer. Neem gerust contact op.

E-mail: info@monitorgroep.nl
Telefoon: 030 – 2887 558