Onderzoek

Hét startpunt van organisatieverbetering

Luisteren en leren.  Met onze onderzoeken helpen we organisaties luisteren naar de medewerkers en te groeien op basis van hun feedback. Samen vertalen we de wensen van je organisatie naar een vragenlijst die goed bij jullie past. De resultaten van het onderzoek ontvang je in een helder en praktisch rapport, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook na het onderzoek helpen we je graag verder. Door middel van presentaties, advies en workshops begeleiden we jullie en helpen we je organisatie écht te verbeteren. Zo gaan we samen op weg naar een nog succesvollere organisatie. Samen werken we aan werkgeluk. 

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

De MonitorGroep doet al 20 jaar onderzoek naar de betrokkenheid, bevlogenheid, tevredenheid en het werkgeluk van medewerkers. Wat onze aanpak bijzonder maakt, is de combinatie van deskundigheid, maatwerk, een positieve insteek en een energieke follow-up van het medewerkersonderzoek.

Pulse meting

Steeds meer organisaties hebben behoefte aan een extra snelle en flexibele manier om in beeld te brengen hoe het met medewerkers gaat. Een pulse meting geeft je snel antwoord op vragen die het meest bijdragen aan de bevlogenheid, betrokkenheid en het werkgeluk van de medewerkers.