Voor de gelukkigste
bedrijven van Nederland

En zij die dat willen worden

Werken aan Werkgeluk (LETTERTYPE AMATIC SC)

Steeds meer organisaties ervaren dat werkgeluk zorgt voor meer betrokkenheid, efficiënter werken, minder verloop en een lager ziekteverzuim. De MonitorGroep maakt werkgeluk concreet met een praktische aanpak.

Meten vormt bij ons al 20 jaar de basis. Met ons gefundeerde model – de acht van werkgeluk – doen we betrouwbare medewerkersonderzoeken. Daarna gaan samen met u aan de slag om het werkgeluk te vergroten, met inspirerende workshops of een energiek verbetertraject.

(LETTERTYPE MONTSERRAT 12PT)

Thuiswerkonderzoek

Het coronavirus zorgt voor grote veranderingen in ons land en de manier waarop we werken. In korte tijd zijn er veel maatregelen getroffen, zo ook binnen organisaties. Veel medewerkers werken thuis. Dit vraagt niet alleen wat van uw organisatie, maar ook van uw medewerkers. Bent u benieuwd hoe medewerkers hun huidige thuiswerksituatie ervaren? Of wilt u onderzoeken hoe het thuiswerken op een meer vaste basis kan worden geïmplementeerd in uw organisatie? Maak dan van deze gelegenheid gebruik om een thuiswerkonderzoek te starten onder de medewerkers!

Hoe meet je werkgeluk?

Daarover gaat het eerste hoofdstuk in het nieuwe Handboek werkgeluk dat in juni 2020 is verschenen. Arie Pieter Veldhoen (MonitorGroep) beschrijft hierin welke vragen je kunt stellen zijn om werkgeluk bij medewerkers te meten. Hij beschrijft in het hoofdstuk ook de acht van werkgeluk, het model voor het meten en verbeteren van werkgeluk. Het handboek bevat nog veel meer interessante hoofdstukken, o.a. over energie en werkgeluk (Hans van der Loo), over een positieve werkcultuur (Maartje Wolff en Fennande van der Meulen) en over duurzame inzetbaarheid en werkgeluk (Aukje Nauta). Nieuwe klanten krijgen dit boek gratis!

CoronaMonitor 2.0

Onderzoek naar de werkbeleving van medewerkers in coronatijd. Ben jij benieuwd hoe de medewerkers van jouw organisatie hun nieuwe werksituatie ervaren? Waar hun zorgen zitten? En hoe de organisatie de medewerkers (nog) beter kan ondersteunen? We helpen jullie hier graag mee verder.